Rawai Muay Thai

Rawai Muay Thai

Ett av de mer välkända thaiboxningsgymmen i Phuket är Rawai Muay Thai. Rawai Muay Thai har varit med i flertal år och tar max 80 elever åt gången. Oftast är det inte 80 elever samtidigt men under högsäsongen så kan det blir att det faktiskt blir så många som kommer till Rawai Muay Thai och vill träna Thaiboxning (Muay Thai).

Rawai Muay Thai i Rawai

Där finns bra tränare och upp till 20-25 olika tränare. Träningen påbörjas på morgonen kl 07.00 med uppvärmning.

Vill man så är det många som sticker ut och springer lite innan kl 07.00 eller precis vid 07.00. Efter ca en 30 minuter så är det Thaiboxningsträning. Detta pågår till ca 09:30 eller 10.00.

Sedan är det paus och man får återhämta sig till kl 15.00 då är det träning till kl 17.00.Vill man kan man gå i den avancerade träningen från kl 17.00 – 19.00

Träningen och tränarna passar för alla, nybörjare som till avancerade. Dom anpassar träningen efter vad du klarar av.

Men man blir rekommenderad att man ska kunna klara springa/jogga åtminstone 3 kilometer utan att stoppa innan man kommer hit. Men det är bara en rekommendation, annars får man inte ut så mycket som man skulle kunna få ut av träningen.

Att träna på Rawai Muay Thai är ett perfekt tillfälle att komma utomlands till ett varmt och skönt klimat men även kanske gå ner i vikt. För gå ner i vikt gör man om man följer deras träning.

Det går att bo på gymmet och det kan kosta allt från 1500 kr / månaden upp till någon tusenlapp. Är man två så blir det oftast billigare då man kan dela bungalow.

Träningen kostar ca 10.000 bath per månad. Det kanske många tycker är mycket men man får mycket one-one träning med en tränare som direkt kan säga vad man gör bra och vad man gör mindre bra. Detta både sporrar en att bli bättre men även får en att orka med mer. För kom ihåg det ska vara roligt att träna Muay Thai.

Och för er som undrar så är det nästan lika många kvinnor/tjejer som kommer hit och tränar som män/killar. Så man behöver inte känna sig utanför. Alla som bor på campen är som en stor familj. Oftast går man och äter tillsammans och gör saker. På helgerna anordnar ibland även Rawai Muay Thai aktiviteter.

Träna Muay Thai på Rawai Muay Thai

Leave a Reply

Sidor