Thaiboxning i Thailand

Thaiboxning i Thailand

Thaiboxning är Thailands nationalsport och kan i princip inte jämföras med någonting annat. Inte som att säga att fotboll är Sveriges nationalsport, vi har ingen national sport.

Lumpinee stadium i Bangkok

Lumpinee boxing stadium, Hit vill alla Thaiboxare komma och tävla någongång i sin karriär.

Hur som helst så ska jag och min flickvän ner till Thailand och träna thaiboxning i 2.5 veckor. Valde att åka på sommaren då det var den enda tiden vi båda två kunde.
Så nu är vi på väg, bara några timmar kvar tills vi är i Bangkok. Flyger från Köpenhamn tar ca 10-11 timmar ner till Bangkok och sedan har vi valt att träna thaiboxning i Rawai så det är ytterliggare 2.4 timmars transport. Först flyg ner till Phuket och sen taxi till Rawai.

Rawai Muay Thai

Så heter stället som vi ska åka ner och träna thaiboxning på. VI kommer att skriva mer om Thaiboxningsträningen när vi väl börjat.

Förutom att träna THaiboxning så kommer vi att åka ut till Koh Tao och dyka detta efterföljes av ett flyg till Bangkok där vi spenderar 4 dagar med att se dess sevärdheter och uppleva nattlivet i Bangkok. Sedan flyger vi tillbaka till ett somrigt och soligt Sverige (förhoppningvis ;) ).

Sammanlagt ska vi vara i Thailand i 30 dagar och det blir ca 17 dagar som spenderas på Thaiboxning. Hoppas ni fortsätter följa denna sida som kommer att handla om Thailand, med allt från Phuket, Bangkok, Thaiboxning och mycket mycket mer.

Leave a Reply

Sidor