King Cobra Show

King Cobra show

Tycker ni om ormar eller ni kanske är lite rädda för ormar. Hur som helst så är King Cobra show något unikt och speciellt.

Phuket Cobra Show

King Cobra eller kungskobra som dom heter på svenska är världens största giftorm. Kungskobran kan bli upp till 6 meter lång. Några utav de ormarna som finns vid King Cobra Show i Phuket är 4-6 meter långa.

Dom ligger i sina burar och man får gå och titta på dom innan föreställningen.

Men det är inte bara kungskobror man får se utan även andra ormar. Här finns en hel del olika ormar som ni får beskåda och tom klappa (Dom giftiga får ni inte röra men andra ormar så tar dom anställda fram och låter er röra om ni själva vill).

Kungskobra

I viss mån så får man även lära sig mer om ormarna, fast eftersom allting dom säger är på engelska så kan det vara svårt för dom minsta att förstå och ta till sig sådant. Men det är bara att översätta och låta dom se och uppleva ormarna.

Kungskobra

Latin för Kungskobra är Ophiophagus hannah
Oftast så finns dom i djunglar i Indien mf länder i Asien. Dom tycker om att bo i närheten till vatten eftersom dom är duktiga simmare och gärna fångar sin mat i närhet till vatten.
Kungskobran är även ett av de djuren som är kannibaler dom äter gärna och ofta andra ormar och även andra Kungskobror som är mindre än dom själva.

Hitta King Cobra Show

Det är inte särskilt svårt att hitta till King Cobra show som ligger lite utan för Patong och Chalong. För att göra det ännu lättare så är det bara att fråga efer
Phuket Shooting Range så kommer ni dit och det ligger på samma område som Phuket Shooting Range / Phuket Go-Cart / Phuket Paintball mm. Hela området är gjort för att man ska kunna
testa på roliga saker.

Under högsäsong så har dom shower på fasta klockslag men annars så är det lite när det kommer tillräckligt med besökare.
Det kan tom vara så att om det inte finns några där så kan dom ta in en och start en show fast man bara är så får som 2 personer.

Annars så är det uppträdande kl 10:00, 12:00, 13:00, 15:00 och 17:00.

En populär sevärdhet för dom som har barn med sig och även andra som vill se ormar på nära håll.

Kungskobran är en fantastisk varelse att se.

Leave a Reply

Sidor