Sevärdheter

Phuket sevärdheter

Det finns mycket att både beskåda och uppleva om ni är på Phuket i Thailand. Här kommer ni att kunna läsa om några utav de sevärdheter som finns i Phuket. Självklart finns det mycket mycket mer som kanske just ni är intresserade av. Isåfall får ni gärna skriva och skicka till oss så lägger vi upp informationen här på Thailandturist.se

King Cobra Show

För dom som tycker om ormar eller kanske även för dom som är lite rädda för ormar. Här på King Cobra Show så får ni chansen att se kungskobror på nära håll men även andra ormar. Först så går man runt och tittar på allting för att sedan avslutas med en show där ni får se personer som hanterar Kungskobror och vanliga kobror.

Phuket Zoo

Har ni barn med er så kommer dom att uppskatta Phuket Zoo. Här kan ni får se uppträdande där både apor, elefanter och krokodiler visas upp och även visar vad dom kan göra. Har man inte barn med sig så är Phuket Zoo överskattat, iofs så finns här självklart en mängd djur att se och beskåda men nästan samma djur finns här i Sverige på tex Kolmården. Iofs så kanske det inte finns uppvisningar såsom Elefant Show, Crocodile Show, Monkey Show mm.

Cape Phromtep

Cape PhromTep är en av de mest svårslagna sevärdheterna på Phuket. Denna ligger på Phuket södra spets (precis vid Rawai) och är egentligen en klippa där ni kan se ut över vattnet.
Att åka hit innan solnedgången och se solnedgången här är svårslaget.

James Bond Island

Har ni sett Mannen med den gyllene pistolen och velat åka till den ön som Scaramanga befinner sig på i slutet av filmen.
Isåfall har ni nu chansen. Denna ö kallas för James Bond Island och heter egentligen Ko Khao Phing Kan är en av de större turistattraktionerna i Phuket.

Leave a Reply

Sidor