Nattliv i Patong

Nattliv i Patong – Bangla Road

En stor del av nattlivet i Patong utgår från Bangla Road. Vet ni inte var den finns så är det bara att ta en taxi eller Tuktuk hit.
På dagen så är det en vanlig gata men på kvällen så stänger dom av gatan och ser till att bara personer kan gå på gatan och att inte bilar eller Tuktuk får köra här.

Så vad finns det på Bangla Road och vad kan ni tänka er att se.
Här finns enormt massa diskotek och en mängd olika gogobarer. Även vanliga barer.

Går ni in på gatan så kommer ni att se en mängd försäljare som försöker sälja cigaretter och en massa andra saker.
Ni kan även se en mängd olika djur såsom olika ödlor, apor och annat som försäljare vill att ni ska hålla så tar dom bild och säljer till er. Allt för att tjäna pengar på lite fulla turister.
Ni kommer även att kunna se sådana kända skyltar såsom ”25 beautiful girls and 1 ugly” eller snarlika skyltar. Allt för att locka personer att gå in på just det stället.

Bangla Road massage

Massage i Patong.

Här är verkligen många ställen där flickorna verkligen försöker dra in besökare och här finns en hel del gogo barer där dom har Ping-Pong shower.
Och för er som kanske inte vet vad det är så är det en show där oftast en äldre dam trycker ut en pingpong boll genom underlivet och får denna att flyga genom rummet. Finns olika varianter av Pingpong show, såsom Snake Show, Seaturtle show mf. Samma princip bara olika saker som används.
Kanske inte det trevligaste att gå och titta på när man är på semester, men det lockar en hel del personer att gå och se detta spektakel.

Men vill man gå ut och festa och verkligen uppleva ett hektiskt nattliv så är det kring Bangla Road som det mesta händer. Här hittar ni även VIP Disco och andra diskotek.
En öl behöver inte kosta särskilt mycket men se upp vad ni egentligen köper och ska ni bjuda så se även till vad ni bjuder på och vad det kostar innan ni köper någonting till damerna som finns på dessa ställen.
Det kan även vara svårt att se skillnaden mellan Ladyboys och en vanlig kvinna på långt håll, så låt er inte bli lurade ;) .

Nattlivet i Patong

Ett av flera nattklubbar i Patong

Om ni går från stranden upp på Bangla Road så är dom flesta ställena som är lite mer för dom som letar efter damer på höger sida. På vänster sida är det oftast lite lugnare men fortfarande trevliga ställen att gå och dricka en öl, se en fotbolls match eller kanske någon kampsports match. Många utav barerna
visar inte bara fotboll utan även MMA matcher och annat.

Se upp för ficktjuvar, även om dom inte finns i samma kvantitet som i större delar av Europas huvudstäder så finns det ändå väldigt många sådana här. Så håll i era pengar om ni vill testa på nattlivet i Patong.

Hoppas att detta hjälpte er lite. Har ni bilder eller annan information som ni vill ha upplagt så är det bara att maila bilderna eller att skriva en kommentar här så kommer vi godkänna den om vi tycker att den tillför någonting.

Så lycka till i Patongs nattliv :)

Leave a Reply

Sidor