Håkans Bar

Håkans bar i Patong

Håkans Bar är ett program som gick på Kanal 5 (2009 eller var det nu 2010). Hur som helst så är Håkans bar helt enkelt en bar som ligger i Patong, Phuket, Thailand.
Baren drevs (kanske även drivs åtminstone på något sätt) av Håkan som är känd från TV-programmen Färjan och även något annat gammalt program.
Är ni Patong och vill ha en trevlig drink så tycker jag att ni helt enkelt ska gå till Håkans bar.

Håkans bar i Patong

Vägbeskrivning till Håkans Bar

Så nu om ni har tänkt besöka Håkans bar i Patong så kanske ni undrar var det egentligen finns. Vet man vart det ligger så är det lätt att hitta, men vi fick spendera ungefär 1 timme med att försöka hitta vart det låg. Kanal 5 hade ingen bra information och inte heller på deras Facebook sida så var det någon bra vägbeskrivning.
Så vi har skrivit en egen liten vägbeskrivning för att hitta till Håkans bar.

Bor ni i Patong eller åker till Patong så åk till Bangla Road. Det är i princip festgatan i Patong under kvällstid. Har ni kommit till Bangla Road så gå mot stranden. När ni står i slutet av gatan så kan ni snett till vänster se stranden. Då börjar ni helt enkelt gå mot höger på den gatan som går åt höger. Ni kommer snart att se McDonals på höger sida av den gata ni går på. Isåfall har ni kommit rätt. Det är sedan bara att gå en ca 500-700 meter sedan hittar ni Håkans bar på höger sida av gatan ni går på. Inte så svårt att hitta om ni vet hur det ser ut.
Vi testade aldrig att äta på Håkans Bar men drinkarna var goda. Och maträtterna såg också riktigt goda ut, men det får vi testa på nästa gång vi är på Håkans Bar. Och även om inte Håkan är där så har dom en satt upp en pappfigur av Håkan som välkomnar er in till Baren.

Vi får väl se hur länge som Håkans bar kommer att finnas i Patong innan den läggs ner men gå dit så lär ni träffa andra Svenskar, Skandinavier som även hittat hit :)

Leave a Reply

Sidor