Pattaya nattliv

Mer om nattlivet i Pattaya

Nattlivet i Pattaya är inte till för den som vill lägga sig tidigt eller som vill sova ostört en natt. Kvällen börjar tidigt med en god middag och sedan det dans och fest på stranden som gäller. Även om området i sig rekommenderas för barnfamiljer, så bör dessa kanske söka sig till en mer avlägsen hörna i Pattaya när det gäller boende. Festerna har ett ungt klientel, som orkar hålla igång in på småtimmarna.

Pattaya är känt för sitt livliga nattliv och det är ett av Thailands bästa ställen om du vill festa. Här hålls det välkända Fullmoon partyt (som antyds av namnet hålls det de nätter när det är fullmåne), men orten erbjuder underhållning alla andra dagar i månaden också. Och det oftast dygnet runt.

Vill du starta kvällen med att äta en grundande middag så är utbudet riktigt stort. Du kan äta allt ifrån klassisk thailändsk mat, som räksoppa och grönsakswok, till amerikansk mat, som hamburgare och pommes frites, eller europeisk mat, som pasta carbonara. Priserna är låga och det är bara att välja en restaurang efter ditt tycke. Sedan är det bara att bege sig ut på pubrunda eller till närmaste diskotek.

En populär plats att gå ut för att roa sig på barer och diskotek är den stora sandstranden Jomtien Beach där uteställena ligger tätt. Där bjuds det även på dansshower och en hel del annan underhållning. En annan plats där barerna och nattklubbarna ligger tätt är Pattayas huvudgata, Walking Street. Där finns allt du kan tänka dig och gatan kryllar alltid av mycket människor.

Efter klockan 01.00 så rekommenderas Club Insomnia. Där är det riktigt bra drag och alltid mycket människor. Nattklubben har två våningar med tillhörande dansgolv, ett för hip hop/RnB och ett för disco/house. Stämningen är alltid glad och livlig och det är riktigt överkomliga priser i barerna. Insomnia har dessutom öppet betydligt längre än de andra ställena.

En annan festlokal med bra drag är Marine Club, där allting är inrett i marin stil och jättelika akvarium pryder väggarna. Musiken som spelas mest är house och dess besökare är till största delen yngre människor. Ett ställe som har mycket besökare och en riktigt bra variation på musiken och som erbjuder nya gäst-DJ:s varje kväll är Mixx. Dit kommer människor framför allt för att dansa och det är inte många som sitter ner.

Om du vill gå ut för att ta en öl och sitta i en trevlig bar så ska du besöka Tonys. Där kan du äta lite lättare mat såsom deras utmärkta club sandwich och se en match på tv. Besökarna är i alla åldrar och stämningen är riktigt trevlig. Tonys är amerikanernas favoritställe och där diskuteras det mest sport.

Pattaya har allt du kan tänka dig inom uteliv och variationen är mycket stor. Om du är ute efter att festa så är det helt klart rätt ställe att besöka i Thailand. Det är billigt, livligt och stort – ett fantastiskt inslag i din resa helt enkelt.

Leave a Reply

Sidor