Koh Tao bilder

Bilder från Koh Tao

Här hittar ni lite bilder från Koh Tao. Ni får inte lov att använda dessa bilder för andra sidor, det gäller allt material på thailandturist.se.

Men ni kan få lov att titta och längta er iväg till koh tao och Thailand.

Koh Nangyuan strand

Om man ligger ute med båt och ska dyka vid Japan Garden så ser det ut så här om man tittar in mot Koh Nangyuan ön.

Bucket - Hink med sprit och läsk.

Är man på Koh Tao så måste man ju ta del av Koh Taos nattliv. Och då är det ju helt klart att man ska ha sig en bucket. En Bucket är en hink med sprit och läsk. I detta fall kan manfå Vodka Redbull hink för 300 bath. Mycket dricka för lite pengar.

Koh Tao Pancake

Någonting som Koh Tao är världskänt för förutom sin dykning är deras goda pannkakor. Detta är Pancake ståndet som åker runt på ön och lagar pannkakor med tex bananer och nutella. Riktigt goda som efterätt. Så rekommenderat är att ta detta istället för efterrätt eller mellanmål på restaurang. Kanske inte det nyttigaste som finns men väldigt gott och man måste ju kunna få äta gott när man är på semester.

Long Tail båt

Bild på en longtail båt. För att man ska åka ut till Koh Nangyuan ön så kostar det ca 300-400 bath så kommer en person och hämtar en vid en viss tidpunkt. Går även att hyra om man vill åka runt ön för att snorkla,men då rekommenderar vi att man åker Big Boat istället. Hör med din lokala dykshop för att se vad dom har för snorkling och dykutflykter.

Snorkla Koh Tao

Här är lite bild på folk som snorklar vid Koh Tao.

Regn på Koh tao

Åker man till Koh Tao under deras monsunsäsong så kan det faktiskt regna och då kommer det rejält med regn. Men oftast så är det på kvällarna/nätterna. Men då kan det går från att vara fint väder till totalt ösregn på mindre än en timme.

Men oftast så är det så här på Koh Tao

Men åker man hit på regnsäsongen (våra sommarmånader) så är det oftast så här det ser ut när man sitter och äter.  Man blickar ner mot ett lockande vatten och även en lockande strand. Koh Tao är bara hur fantastiskt som helst. Helt klart vi rekommenderar folk att åka hit, en av de finaste öarna som finns i Thailand som fortfarande har allt. Goda restauranger, fina dyk och snorklingsställen, ett aktivt nattliv och mycket mycket mer.

Så Koh Tao rekommenderar vi till 100 %

Leave a Reply

Sidor