Tiger Park, Aquarium and Zoo

Tiger Park och Aquarium

På Koh Samui finns det ett ställe där man kan se på Bengaliska tigrar, fiskar, fåglar och sjölejon. Koh Samui Tiger Park and Aquarium är ett populärt turistmål på ön. Det kostar 750 baht för vuxna och 450 baht för vuxna att gå in i ”parken”. För de pengarna får man gå igenom akvariumet där man kan titta på en mängd olika fiskar, hajar, räkor och krabbor bland annat. Det finns också möjlighet att mata de gigantiska sköldpaddorna med sallad. 20 baht för en korg med grönsaker kostar det.

Det finns också 2 olika shower man kan gå och titta på om man är intresserad. 13.30 visar de en sjölejonshow och 14.30 visar de en show med bengaliska Tigrar och en massa olika fåglar. De börjar hela showen med att ett gäng fåglar flyger runt över publiken och sen kommer deras tränare in på scenen. Då får fåglarna börja göra lite olika konster. Den stora höjdpunkten är när tigrarna kommer in på scen och gör sina konster. Tyvärr får de bara vara på scen i cirka 5 minuter sen var det återigen fåglarnas tur. Showen varar i cirka 30 minuter allt som allt.

Bengaliska tigrar visa olika konster

Efter showen kan man gå runt i trädgården och titta på papegojor, uttrar, apor och ekorrar. Man kan också ta bilder tillsammans med tigrar. Både stora och små bebistigrar. Vill man kan man också lägga sig en stund nere vid stranden som finns i precis anslutning till parken.

Dessa små liven kan bli fotograferad tillsammans med

 

 

Den här stora tigern kan man också få ett foto med

En trevlig dag som kan rekommenderas. Dock bör man inte ha speciellt höga förväntningar. Det låter bättre än vad det egentligen är. Och priser är något högt också.

Leave a Reply

Sidor