Thaiboxning Koh Samui – Lamai Muay Thai Camp

Lamai Muay Thai Camp – är också ett relativt stort och populärt gym på Koh Samui. Detta gym ligger i Lamai – en något lugnare del av Koh Samui. På Lamai Muay Thai Camp kan man så klart träna Muay Thai, men det finns också olika fittnesprogram man kan delta i beroende på vad man har för mål med sin träning. Precis sidan om Thaiboxningen finns ett fitnessgym med fräscha styrketräningsmaskiner och konditionsmaskiner i fräscha lokaler.

Även på Lamai Muay Thai hålls det två olika träningspass varje dag. Det första startar 7.00-9.00 och det andra är klockan 17.00-19.00. Däremellan kan man köpa sig privata träningspass med tränarna för att träna lite extra på det man behöver. Träningens upplägg ser ut som på de flesta ställen. Uppvärmning, teknik, padwork, bagwork, sparring, teknik, styrketräning och avslutning. Hur mycket one-to-one med tränarna man får kan dock skifta avsevärt beroende på vart man tränar.

I anslutning till gymet finns det också en restaurang som har öppet hela dagen. Här kan man äta frukost, lunch och middag till vettiga priser. De erbjuder också olika detox-kurer, proteindrinkar, fruktdrinkar osv. Det finns också möjlighet att bo ”på” gymet i olika bungalows beroende på vilken standard man vill ha.

One Response to “Thaiboxning Koh Samui – Lamai Muay Thai Camp”

  • Per Nilsson:

    BOr man i Lamai så går man hit och tittar och fotograferar. Det gör nästan alla turistoer och så även vi ;) . Verkar vara ett bra Muay Thai träningsställe. Många utav fightersna där har vunnit internationella titlar.

Leave a Reply

Sidor