Bangkok Bilder

Bilder från Bangkok

Här hittar ni lite allmänna bilder från Bangkok.

Bangkok flygplats

Bild från Bangkoks flygplats. Oftast när man flyger till Thailand, kanske Phuket så brukar man mellanlanda och kanske även byta plan i Bangkok. Flygplatsen är verkligen stor och det är lätt att gå vilse så håll koll på vart ni ska och fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite.

Aeroflot

Aeroflot – Russian Airlines flyger även till Bangkok. Många ryssar väljer faktiskt att ha sin semester i soliga Thailand. Varför vet jag ej.

Lumpinee Muay Thai Champion

En av Lumpinees många mästare, denna Muay Thai mästare är mästare i en av de mindre viktklasserna. Oftast så är det alltid någon som slåss om ett bälte när man går och ser på match på Lumpinee Stadium. Efter matcherna så har man chans att få ta sig en bild med sig själv och en äkta lumpinee muay thai mästare.

Shopping i Bangkok

En bild till från ett köpcenter i Bangkok.

Restaurang i Bangkok

Utanför en restaurang i Bangkok. Här inne så satt man runt ett löpande band och tog åt sig den mat som åkte runt och sedan fick man själv tillaga den i kokande vatten/buljong. Till detta kunde man hämta ris men även sushi och annat gott.

Och nu en bild på utsikten från Baiyoke sky hotel. Detta är från ett utav rummen på 72′e våningen.

Baiyoke Sky Hotel

Det kanske ser lite disigt ut i Bangkok och det var det faktiskt. Detta är som sagt utsikten från 72′e våningen uppe på Baiyoke Sky hotel. Trevligt hotell som ligger mitt i smeten i Bangkok.

Leave a Reply

Sidor